Waarom Creatus Webdesign?

Creative Webdesign's

Alle door ons geleverde webdesigns zijn uniek en passen helemaal bij uw bedrijf. Vandaar dat we graag eerst een bedrijfsbezoek afleggen voor we beginnen met het ontwerp.

Gevalideerde XHTML en CSS

Alle door ons ontwikkelde websites hebben gevalideerde XHTML en CSS. De pagina wordt dus gemaakt volgens de webnormen van W3C. Hier kunt u de validatietest van het XHTML en CSS van deze pagina bekijken.

Eigen CMS

Creatus Webdesign werkt met een eigen ontwikkeld Content Management System (CMS). Een CMS is bedoeld om het onderhoud en beheer van websites voor iedereen mogelijk te maken, zonder verdere kennis van webtalen. Probleemloos kunt u zelf de inhoud van uw website aanpassen. U kunt zelf de teksten van uw website wijzigen zonder kennis van HTML of CSS. Maar ook het beheer van het fotoalbum, de nieuws- en blogberichten en het gastenboek kunnen u of één van uw medewerkers gemakkelijk zelf doen. Creatus Webdesign demonstreert graag de functionaliteit van het CMS.

Zoekmachine optimalisatie

Met een aantrekkelijke en informatieve site bent u er echter nog niet. Het is van het grootste belang dat uw site makkelijk te vinden is. Daarom biedt Creatus Webdesign ook zoekmachine optimalisatie aan: hierdoor is uw website eenvoudig te vinden via bijvoorbeeld Google en Yahoo!

Webhosting

Om het pakket helemaal compleet te maken biedt Creatus Webdesign ook webhosting aan in twee voordelige pakketten, wilt u hier meer over weten? Neem even een kijkje op onze webhosting pagina.

Wat zeggen zij ervan?

-

XHTML - CSS - Sitemaps - Linkpartners - © 2009 - 2011 Creatus Webdesign - Ede - KvK 08203801