Onze diensten

Complete website

Uw website is het visitekaartje van het bedrijf op internet. Creatus Webdesign is gespeciliseerd in het opbouwen van websites die geheel aansluiten op de stijl van uw bedrijf.

Door ons eigen CMS is het daarna mogelijk om de sites eenvoudig zelf bij te houden zonder dat u daar eerst een ingewikkelde en tijdrovende cursus voor moet volgen.

Zoekmachine optimalisatie

Met een aantrekkelijke en informatieve site bent u er echter nog niet. Het is van het grootste belang dat uw site makkelijk te vinden is. Daarom biedt Creatus Webdesign ook zoekmachine optimalisatie aan: hierdoor wordt uw website eenvoudig te vinden via bijvoorbeeld Google en Yahoo!

Huisstijl

Ook kan Creatus Webdesign een complete huisstijl voor uw bedrijf ontwikkelen. We ontwikkelen een logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures en natuurlijk de website zelf. We kunnen daarbij ook de inhoud van de site en brochures verzorgen door onze nauwe samenwerking met een professionele tekstschrijver.

CMS

Ons CMS is ook apart verkrijgbaar voor andere webdesigners die hun klanten meer service willen bieden of gewoon voor personen die op een eenvoudige manier hun website willen beheren

Neem hier eens een kijkje voor een algemene uitleg over het CMS

Wat zeggen zij ervan?

-

XHTML - CSS - Sitemaps - Linkpartners - © 2009 - 2011 Creatus Webdesign - Ede - KvK 08203801